Error parsing XSLT file: \xslt\ArticleBanner.xslt
Stillingsbeskrivelse

Vi søker etter en relasjonssterk og sulten Salg og markedsansvarlig som vil få hovedansvaret for Griff Kapitals videre vekst. Du skal fokusere på innsalg mot nye kunder samt gjennomføringen av selskapets markedsaktiviteter.  I samarbeid med resten av teamet skal du utarbeide og vedlikeholde Griff Kapitals markedsplan.  

Vi søker etter kandidater som har: 

  • Brennende interesse for investeringsrådgivning
  • Relevant høyere utdanning med spesialisering innenfor finans
  • Dokumenterte resultater fra salg eller key account management innenfor kapitalforvaltning/investeringsrådgivning
  • Erfaring som konsulent innenfor bank/finans 

Vi forventer at du er metodisk og systematisk i din tilnærming og at du utnytter ditt relevante nettverk for å nå selskapets mål. Du får gjennomslag for dine ideer og planer ved å gjøre inntrykk og overbevise andre.  Vi forventer også at du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter og har betydelig fokus på forretningsmessig utvikling. Du må handle på eget initiativ, få ting til å skje og akseptere ansvar for salgsresultater. Ved å utføre planer med engasjement og utholdenhet oppnår du kvalitetsmessig gode resultater.  

Du vil bli en del av et tungt investeringsfaglig rådgivningsmiljø. Her er arbeidsmiljøet uhøytidelig og preget av godt samhold og stor fleksibilitet. Du får en sentral rolle i videreutviklingen av Griff Kapital AS. For den rette kandidaten venter gode betingelser.

 

Selskapsbeskrivelse


Griff Kapital ble stiftet i 2002. Selskapet er et uavhengig kompetansemiljø som gir aktive investeringsråd til profesjonelle kunder slik at de lykkes med sin porteføljeforvaltning. Griff Kapital jobber i tett interaksjon med sine oppdragsgivere og har en modell som bygger på full transparens og uavhengighet. Selskapet utøver sine råd basert på dynamisk aktivaallokering og et markedssyn som kontinuerlig oppdateres. Selskapet holder til i lyse, trivelige lokaler på Filipstad Brygge i Oslo. Selskapet eies av Formuesforvaltning.


Informasjon
Tittel:
Salg og markedsansvarlig  
Sted:
Oslo  
Arbeidsgiver:
Griff Kapital AS  
Søknadsfrist:
25. oktober 2017  
Kontaktpersoner CR Group
KontaktpersonTelefon
Jon Steen932 92 400