Om CR Group : Trond Ingebretsen

Trond Ingebretsen

Trond -malTrond Ingebretsen er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han kommer fra stillingen som direktør i Nokas og har tidligere arbeidserfaring fra oljeservice (Schlumberger) og IKT (Imatis). Trond forsterker vårt team i Grenland.

Trond har jobbet som leder med både operativt ansvar og strategisk utvikling, herunder arbeid med kontinuerlige endringsprosesser, oppkjøp, "turn-arounds", konkurranse-kraftprosesser, nedbemanninger, rekrutteringer, innovasjonsprosesser, kvalitetsprosesser, forskning og utviklingsarbeid.

Han har også vært ansvarlig for og deltatt i leveranser både til det offentlige og til  private aktører nasjonalt og internasjonalt.

Som aktiv lokalpolitiker i Porsgrunn, hvor han er leder av hovedutvalg for plan- og kommunalteknikk, har han fått viktig kompetanse om forvaltningen og erfaring i samarbeid med lokale, regionale og statlige myndigheter. 

Hovedarbeidsområder: Rådgivning med fokus på strategiprosesser, omstilling, utviklingsprosjekter, restrukturering, samt rekruttering, interimsledelse og prosjektledelse.

Kontaktinformasjon: ti@crgroup.no / (+47) 957 96 446