Nyheter : Rune Kjølstad ny partner i CR Group
Tidligere ordfører i Røyken kommune, Rune Kjølstad (52), går inn som partner i CR Group AS. Kjølstad vil være operativ og Veritas-sertifisert som rekrutterer fra 1. mai 2016

Vi er meget godt fornøyd med å knytte til oss Rune Kjølstad som partner i selskapet. For oss er dette en viktig strategisk beslutning for å styrke selskapet mot rekrutteringsoppdrag for offentlig sektor.

Rune Kjølstad har et meget godt navn i samfunnslivet, og vil således bidra til å gjøre CR Group AS til en enda tydeligere aktør. Kjølstad kjenner svært godt til kommunal, fylkeskommunal og annen offentlig forvaltning, noe som passer godt for selskapets vekstambisjoner. 

"Vi har vært på leting etter en partner med disse kvalitetene i lengre tid. Derfor er vi svært fornøyde med å inngå avtalen med Rune Kjølstad", sier Jon Steen.

Rune Kjølstad er bosatt i Røyken, hvor han har vært ordfører for Høyre de siste 16 årene. Han har tidligere lang fartstid i privat næringsliv blant annet som markedssjef i IT-selskapet Hewlett-Packard Norge AS. Kjølstad vil fortsatt være aktiv i politikken. Han er nå gruppeleder for Høyres fylkestingsgruppe og medlem i fylkesutvalget.

  - Dette er en spennende mulighet jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har god kjennskap til hvilke prosesser som foregår i offentlig sektor, og har et bredt nettverk etter mange år som ordfører i en spennende kommune, sier Rune Kjølstad.

  Kjølstad vil være CR Groups spydspiss inn mot rekrutteringsprosesser i det offentlige, og han vil også være en verdifull ressurs i selskapets team som arbeider med styreevaluering og styrerekruttering.