Ledige stillinger : Trainee Telemark - den beste starten på din karriere
Stillingsbeskrivelse

Trainee Telemark ønsker søkere på teknisk (spesielt  bygg, V/A eller nærtstående fagkrets), økonomer, statsvitere, medievitere, organisasjon og innovasjon med mer.

Som trainee får du muligheter både innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. De aller fleste traineer har etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger i Telemark.

Som trainee får du:

  • Arbeidserfaring fra flere virksomheter/bransjer, både privat og offentlig
  • Programmet går over 18 måneder (3 x 6 måneder)
  • Mentorordning, fagsamlinger og interessante møteplasser ellers.
  • Et solid nettverk med både næringsliv og andre traineer


Kvalifikasjoner:
Du er nyutdannet med mastergrad og lite arbeidserfaring. Vi ønsker at du har et gjennomtenkt forhold til Telemark og evt. etablering her.
Vi ønsker mangfold og er opptatt av kandidater med forskjellig etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer også kandidater med funksjonshemming å søke.

Vi legger vekt på lik fordeling mellom kjønnene og vi søker i hovedsak kandidater under 30 år. Vi legger også vekt på at du behersker norsk som arbeidsspråk.

Personlige egenskaper:
Du må være opptatt av samarbeid og fleksibilitet. Du må være løsningsorientert og ha et ønske om å levere. Du må vise engasjement og kunne yte «det lille ekstra». Du har integritet og god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold. Du må utvise forståelse og handle etter ambassadørrollen du som trainee har i forhold til programmet. Programmet passer for deg som er nysgjerrig og ønsker å få arbeidserfaring innenfor forskjellige fagområder og virksomheter.

Søknad:
Følg søknadslinken og fyll inn ønsket informasjon.

Aktuelle kandidater for årets opptak vil bli kontaktet for intervju.

Du kan lese mer om traineeprogrammet på www.traineetelemark.no.

 


Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.
Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

CR Group - Din partner innen rekruttering, lederutvikling og rådgivning


Selskapsbeskrivelse


Trainee Telemark er en regional trainee-ordning som engasjerer uteksaminerte mastergrad studenter i en 18 måneders periode i tre forskjellige virksomheter i regionen. Hensikten er å tiltrekke flere unge høyt utdannende talenter til området til styrke for region og næringsliv. Virksomheter i regionen får et rikerer rekrutteringsgrunnlag, den unge får en spennende, attraktiv og verdiøkende karrierestart og vi bygger region sammen.


Informasjon
Tittel:
Trainee Telemark - den beste starten på din karriere  
Sted:
Telemark  
Arbeidsgiver:
Trainee Telemark  
Søknadsfrist:
9. oktober 2017  
Kontaktpersoner CR Group
KontaktpersonTelefon
Øystein Aarrestad908 33 304