Ledige stillinger : Regnskapsfører
Stillingsbeskrivelse

Formuesforvaltnings Forretningsførsel AS er et autorisert regnskapsførerselskap som ble stiftet i 2006 for å tilby regnskapsførsel til Formuesforvaltnings kunder. Selskapet har 23 ansatte fordelt på kontorene i Oslo, Drammen, Bergen og Trondheim. Som regnskapsfører får du ansvar for en portefølje av investerings-selskaper og for hele regnskapsprosessen inklusiv ligningspapirer for disse selskapene. Du vil være en del av Formuesforvaltnings kundeteam på disse kundene hvor blant annet deltagelse i kundemøter er en av oppgavene.

Vi søker etter kandidater med: 

  • Høyere utdannelse innenfor regnskap, økonomi eller revisjon
  • Autorisert regnskapsfører vil være en fordel
  • Erfaring som regnskapsfører eller revisor
  • God teknisk/digital kompetanse 

Vi forventer at du er interessert i faglig utvikling selv om du betraktes som spesialist innenfor regnskapsførsel. Du må ha en metodisk og systematisk arbeidsform, være samarbeidsorientert og dyktig til å støtte dine kolleger. Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte. Vi forventer at du er klar over egne styrker og svakheter, og søker muligheter for å lære mer og utvikle deg. Vi vil legge vekt på at du forstår komplekse spørsmål og problemer samt foretar sunne og rasjonelle vurderinger.   

Du vil bli en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø hos et spesialisert selskap som er markedsleder innenfor regnskapsførsel for investeringsselskaper. Du vil samtidig få faglig utfordrende oppgaver i et innovativt og økonomisk solid konsern. For mer informasjon om selskapet kan du gå inn på www.formue.no.


Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.
Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

CR Group - Din partner innen rekruttering, lederutvikling og rådgivning


Selskapsbeskrivelse


Formuesforvaltning ble etablert i 2000, og er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap. Selskapet har ansvar for ca. 60 milliarder kroner i langsiktig formuesforvaltning for familier, stiftelser og organisasjoner, samt institusjonelle kunder. Formuesforvaltning har en helhetlig tilnærming til sine kunder. Det betyr at selskapet, i tillegg til kapitalforvaltning, tilbyr advokattjenester, forretningsførsel, kunst og filantropi. Formuesforvaltning har kontorer i alle de største byene i Norge, samt i Stockholm, Gøteborg, Malmø og London.  Selskapet jobber langsiktig med å bevare og utvikle verdier for sine kunder.

 

 


Informasjon
Tittel:
Regnskapsfører  
Sted:
Oslo  
Arbeidsgiver:
Formuesforvaltning Forretningsførsel AS  
Søknadsfrist:
Snarest  
Kontaktpersoner CR Group
KontaktpersonTelefon
Jon Steen932 92 400