Ledige stillinger : Økonomi – administrasjonssjef
Stillingsbeskrivelse

Økonomi og administrasjonssjef har ansvar for selskapets økonomi og administrasjonsfunksjon. Dette omfatter oppgaver som måneds-, kvartals og årsavslutning, utarbeidelse av månedlige regnskapsrapporter og prognoser,  avstemming av klientmidler samt økonomi og likviditetsstyring. Økonomi og administrasjonssjefen er også selskapets styresekretær. 

Vi søker etter kandidater med høyere økonomisk utdannelse på masternivå innen økonomi eller regnskap. Du må ha 

  • 5 - 10 års erfaring som business controller, økonomisjef eller revisor
  • Erfaring fra behandling av klientmidler
  • Erfaring fra selskaper under tilsyn fra Finanstilsynet 

Du må være initiativrik og proaktiv, samt foreta sunne og rasjonelle vurderinger på basis av komplekse spørsmål og problemer. Vi vil legge vekt på din evne til å skape en stabil atmosfære og din evne til å støtte og oppmuntre de øvrige ansatte i selskapet. I tillegg må du ha evnen til å indentifisere risiko og avdekke finansielle konsekvenser av selskapets beslutninger. Vi forventer også at du har gjennomføringskraft samt at du ikke er redd for å bidra utenfor ditt eget ansvarsområde. 

Du vil få en svært selvstendig stilling med store muligheter til å påvirke din egen arbeidssituasjon. Du kommer til et typisk gründer selskap med et godt og uformelt arbeidsmiljø. Selskapet gjennomfører flere spennende utviklingsprosjekter som kan gi selskapet  betydelige vekstmuligheter.


Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.
Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

CR Group - Din partner innen rekruttering, lederutvikling og rådgivning


Selskapsbeskrivelse


Espos Norge AS ble etablert i 2006 og startet sin virksomhet med utleie av kasser og bankterminaler til festival- og konsertmarkedet.  I 2009 ble Espos Norge AS et av de første selskapene i verden til å tilby kontantløs betaling med RFID teknologi da selskapet lanserte det elektroniske betalingssystemet Cashless. Espos Norge AS innehar konsesjon fra Finansdepartementet for utstedelse av e-penger. Selskapet har 7 fast ansatte og 20 sesongarbeidere og holder til i moderne lokaler i Drammen.


Informasjon
Tittel:
Økonomi – administrasjonssjef  
Sted:
Drammen  
Arbeidsgiver:
Espos Norge AS  
Søknadsfrist:
Snarest  
Kontaktpersoner CR Group
KontaktpersonTelefon
Jon Steen932 92 400